Versand

Verzending vanaf 15:00 uur elke werkdag (maandag t/m vrijdag).

Verzendkosten
U betaalt een bijdrage in de verzendkosten. Wij streven er altijd naar deze bijdrage zo laag mogelijk te houden. De hoogte van de bijdrage is afhankelijk van het land van verzending.
SleepPro hanteert een tarief van EURO 6,95 tot 22 euro aankoop en daarboven 3,95 voor alle bestellingen die worden verzonden binnen Nederland. Voor België en Duitsland vragen wij EURO 8,95 tot 35 euro aankoop en daarboven 5,95 bijdrage.

Bezorging via GLS / PostNL
De verzendingen worden als het kan verstuurd per envelop/brievenbuspakket. Het pakketje past door de brievenbus. U hoeft hiervoor niet thuis te zijn. PostNL bezorgt de meeste post op dinsdag, donderdag en zaterdag. Het tijdstip van bezorging is soms in de ochtend of middag, maar altijd voor 18.00 uur.
Veel van onze producten worden verzonden middels pakketpost. Pakketten worden vijf dagen per week bezorgd, behalve in weekend. Dagelijks na 19.00 uur worden de pakketten afgeleverd op het pakketdepot. U ontvangt dan een track en trace email en kunt online de bestellingen eenvoudig zelf volgen.
Als afgeven niet lukt of gewenst is, dan probeert de pakketbezorger het op een later tijdstip nogmaals. Als aflevering van het pakket uiteindelijk niet mogelijk is, dan kunt u de zending binnen 3 weken op een afhaalpunt ophalen.

Levertijd bestellingen
Bij SleepPro kunt u bijna alle artikelen bestellen op alle werkdagen tot 's middags 15:00 uur. Zie de 'Levertijd' bij het product.

Met onze moderne logistieke systemen houden wij onze voorraad exact bij, maar desondanks kan het voorkomen dat de voorraad in de webshop afwijkt van de daadwerkelijke voorraad in onze magazijnen. Indien een artikel niet op voorraad is bestellen wij het door u gekochte artikel zo snel mogelijk. Omdat wij in dat geval afhankelijk zijn van de voorraden van onze leveranciers kan het tot 10 werkdagen duren voordat wij het bestelde artikel ontvangen. Zodra uw bestelling dan compleet is krijgt u van ons een email met een track & trace code ter bevestiging van de verzending van uw bestelling.

SleepPro streeft er altijd naar uw bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken en te verzenden. Wij verwerken uw order nadat een bevestiging van betaling is ontvangen. Houd er rekening mee dat wanneer u betaalt middels een bankoverschrijving, het één tot twee dagen kan duren voordat uw betaling op onze bankrekening is bijgeschreven (Informeer bij uw bank voor aanvullende informatie).

Als u vragen heeft over uw bestelling kunt u van 9:30 - 16:00 uur contact op nemen met onze klantenservice.