Goedgekeurd door NHS in het VK
Bekend van de Radio
Verbetert uw slaap en gezondheid
0
Goedgekeurd door NHS in het VK
Bekend van de Radio
Verbetert uw slaap en gezondheid

Testimonials SleepPro

Het SleepPro team heeft een passie voor natuurlijk beter slapen. Wij willen dat ook graag delen. Zo heeft SleepPro al met veel mensen in uiteenlopende situaties geholpen en samengewerkt. Hieronder leest u onze aanbevelingen en ervaringen.


Mirjam Kapoen - Nederland Mirkjam Kapoen - SleepPro
Ik had er geen idee van dat ik snurkte. Dus toen mijn partner me zo'n zeven jaar geleden vertelde dat ik behoorlijk snurkte en dat hij een flink glas whisky nodig had om in slaap te kunnen vallen, was ik geschokt! Vrouwen snurken niet, het zijn altijd de mannen waar we over horen klagen. Toch tijd om mijn verantwoordelijkheid te nemen en naar een oplossing te zoeken. Bij een apneu-onderzoek in het Slaapwaakcentrum van mijn plaatselijke ziekenhuis werd gelukkig geen apneu vastgesteld. Het slechte nieuws was, dat ik wat ze noemen 'een gezonde snurker' ben en daar was geen genezing voor. Het enige wat ze konden doen was me een heel duur apparaat aanpassen. Dat was kostbare overkill. Op zoek naar een betere oplossing vond ik een tandartspraktijk op 200 kilometer afstand, die een op maat gemaakte anti-snurkbeugel aanmat. Omdat ik voornamelijk door mijn mond adem, waren niet alle anti-snurkbeugels geschikt. Deze deed wat hij moest doen, maar hij was gemaakt van een hard materiaal en nogal oncomfortabel. Dus toen ik toevallig las over de SleepPro Custom Snoring Bar, een betaalbare oplossing om snurken te stoppen, besloot ik deze te proberen. Gemakkelijk besteld vanuit huis. Wat een opluchting! Deze werkt ook uitstekend volgens mijn partner en is veel comfortabeler. Ik heb hem elke nacht in en neem hem nu ook mee op mijn frequente zakenreizen. Hotelmuren zijn niet altijd gebouwd voor zware snurkers, wat gênant was en me uit mijn slaap hield tijdens mijn reizen. Toen ik hem per ongeluk in de badkamer van een hotel in het buitenland achterliet, heb ik hem zo spoedig mogelijk door een koeriersdienst laten nabrengen. Daarom heb ik onlangs een tweede besteld. Better safe than sorry. De laatste vijf jaar gebruik ik de SleepPro Custom Snoring Bar elke nacht. Ik ben een tevreden klant!
 
 
Mike Seijger - SleepProMike Seijger - Nederland 
Na een lange periode van uitproberen met ander modellen ben ik uitgekomen op de anti-snurkbeugel op maat van SleepPro. Zoals alle beugels even wennen maar na twee nachten merk je niet meer dat je hem in hebt. Gaat niet los zitten midden in nacht wat de goedkopere varianten van andere merken vaak wel deden.  Sinds ik de SleepPro beugel op maat gebruik slaap ik veel beter, en mijn partner ook. Geen vage hoofdpijn meer in de ochtend en aan het einde van de dag nog fit voor de avond. Voor mensen die snurken een echte aanrader. De service is ook fantastisch. Het komt bijna niet voor maar dit jaar toch een beugel op maat die na 2 maanden aan een kant los ging zitten. Mail gestuurd met foto en zonder gemits en gemaar een nieuwe gekregen met excuses voor het ongemak. Echt een aanrader voor mensen die snurken!

 
 
Robert Essenstam - Nederland Robert Essenstam - SleepPro
Twee jaar geleden heb ik mijn eerste snurkbeugel van SleepPro besteld. Een standaard-beugel om eerst eens te ervaren of het bij mij goed werkte. Die ervaring was zo overtuigend dat ik voor meer draagcomfort wel durfde investeren in een snurkbeugel op maat van SleepPro. Geweldig! De beugel went heel snel en het effect is krachtig. Mijn vrouw en ik worden veel uitgeruster wakker sinds ik de beugel draag. Na twee jaar wilde ik de maatbeugel vanuit het oogpunt van hygiëne vervangen. Mijn bestelling viel samen met wat veranderingen in de logistiek bij SleepPro, waardoor de verzending vertraging opliep. Dan merk je dat de mensen van SleepPro goed bereikbaar zijn en het perfect oplossen. Zonder meer een aanrader voor iedereen met een snurkprobleem!
 

Paul Lemmens - Nederland
Ik ben zo blij met mijn snurkbeugel dat ik meteen een tweede heb besteld als reserve! Ik snurk vaak niet meer en als ik dat wel doe is het minder en minder hard dan voorheen. Ik dacht vroeger dat mijn snurken voornamelijk een probleem voor mijn vrouw was, maar heb nu de indruk dat ik door het minder snurken ook effectiever slaap en dus meer uitgerust wakker wordt. Dat is me zeker het geld meer dan waard!

 

 

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking