Goedgekeurd door NHS in het VK
Bekend van de Radio
Verbetert uw slaap en gezondheid
0
0
Goedgekeurd door NHS in het VK
Bekend van de Radio
Verbetert uw slaap en gezondheid

Verzenden & retourneren

Verzending vanaf 15:00 uur elke werkdag (maandag t/m vrijdag).

Verzendkosten
U betaalt een bijdrage in de verzendkosten. Wij streven er altijd naar deze bijdrage zo laag mogelijk te houden. De hoogte van de bijdrage is afhankelijk van het land van verzending.
SleepPro hanteert een tarief van EURO 6,95 tot 22 euro aankoop en daarboven 3,95 voor alle bestellingen die worden verzonden binnen Nederland. Voor België en Duitsland vragen wij EURO 8,95 tot 35 euro aankoop en daarboven 5,95 bijdrage.

Bezorging via DHL / PostNL
De verzendingen worden als het kan verstuurd per envelop/brievenbuspakket. Het pakketje past door de brievenbus. U hoeft hiervoor niet thuis te zijn. PostNL bezorgt de meeste post op dinsdag, donderdag en zaterdag. Het tijdstip van bezorging is soms in de ochtend of middag, maar altijd voor 18.00 uur.
Veel van onze producten worden verzonden middels pakketpost. Pakketten worden vijf dagen per week bezorgd, behalve in weekend. Dagelijks na 19.00 uur worden de pakketten afgeleverd op het pakketdepot. U ontvangt dan een track en trace email en kunt online de bestellingen eenvoudig zelf volgen.
Als afgeven niet lukt of gewenst is, dan probeert de pakketbezorger het op een later tijdstip nogmaals. Als aflevering van het pakket uiteindelijk niet mogelijk is, dan kunt u de zending binnen 3 weken op een afhaalpunt ophalen.

Levertijd bestellingen
Bij SleepPro kunt u bijna alle artikelen bestellen op alle werkdagen tot 's middags 15:00 uur. Zie de 'Levertijd' bij het product.

Met onze moderne logistieke systemen houden wij onze voorraad exact bij, maar desondanks kan het voorkomen dat de voorraad in de webshop afwijkt van de daadwerkelijke voorraad in onze magazijnen. Indien een artikel niet op voorraad is bestellen wij het door u gekochte artikel zo snel mogelijk. Omdat wij in dat geval afhankelijk zijn van de voorraden van onze leveranciers kan het tot 10 werkdagen duren voordat wij het bestelde artikel ontvangen. Zodra uw bestelling dan compleet is krijgt u van ons een email met een track & trace code ter bevestiging van de verzending van uw bestelling.

SleepPro streeft er altijd naar uw bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken en te verzenden. Wij verwerken uw order nadat een bevestiging van betaling is ontvangen. Houd er rekening mee dat wanneer u betaalt middels een bankoverschrijving, het één tot twee dagen kan duren voordat uw betaling op onze bankrekening is bijgeschreven (Informeer bij uw bank voor aanvullende informatie).

Als u vragen heeft over uw bestelling kunt u van 9:30 - 16:00 uur contact op nemen met onze klantenservice.

 

Retouren & Ruilen

Bij hygiënische producten heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 8,95 euro per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Een artikel kan alleen worden geretourneerd in overleg met SleepPro. Voldoet u aan de retour- en ruilvoorwaarden, dan betalen wij u het volledige aankoopbedrag terug. Nadat SleepPro het artikel heeft ontvangen, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggeboekt. Het aankoopbedrag wordt teruggestort op de rekening die u gebruikt hebt bij betaling van uw bestelling.

Ruilen

Wanneer u het bestelde artikel wilt ruilen voor een ander product, dan is dat mogelijk mits deze voldoet aan de retour- en ruilvoorwaarden.

Zichttermijn 14 dagen

De koper heeft het recht gedurende 14 dagen na ontvangst van de goederen deze - op eigen kosten - zonder opgave van redenen te retourneren met behulp van het onderstaande retourformulier. Stuur het artikel compleet met alle toebehoren, binnen 14 dagen na ontvangst terug, vergezeld van de koopbevestiging, factuur of pakbon en in een deugdelijke originele verpakking.

Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit.

Retour- en ruilvoorwaarden

Wenst u een product te ruilen of retourneren, neem dan te allen tijde eerst contact met ons op. Stuur hiervoor een e-mail naar [email protected] waarin u duidelijk aangeeft waarom u een artikel wenst te retourneren of te ruilen.

U kunt een artikel in geen geval terugsturen wanneer er sprake is van één of meer van de volgende situaties:

  • Het artikel is niet meer compleet;
  • Het artikel bevat niet alle door de fabrikant bij levering bijgesloten zaken;
  • Het artikel bevindt zich niet in de originele, onbeschadigde fabrieksverpakking (een met zorg opengemaakte verpakking wordt door sleepPro niet als een beschadigde verpakking beschouwd).
  • Het artikel was speciaal voor u op maat gemaakt.
  • Het artikel is gebruikt en om hygiënische redenen kunt u bijvoorbeeld een neusspreider, snurkbeugel of knarsbitje niet meer retourneren.

Let op: Neem van te voren contact op met SleepPro over het retour zenden. Gebruik bij het terugsturen altijd het retourformulier wat u kunt opvragen bij onze klantenservice. Zonder retourformulier kunnen wij helaas niks in behandeling nemen.

SleepPro behoudt zich het recht voor om het aankoopbedrag van geretourneerde producten, zonder nadrukkelijk overleg, niet terug te storten.

Dank voor uw begrip.

 

Zelf regelen

Volg je bestelling, bekijk facturen of status verzending.

Voor alle andere vragen

Bel ons (Lokaal tarief)

ma t/m vr 09.00 - 16.00 uur
za t/m zo gesloten

+3120-8225110

E-mail

Email (onze voorkeur)
Binnen 24 uur reactie.

[email protected]

Social media

Volg ons op

8,9 Review LogoWij scoren een 8,9 op WebwinkelKEUR

SleepPro Europe | Trophax

Olympiadelaan 32, Amstelveen
Postadres:
Postbus 995, 1180 AZ Amstelveen
Nederland

BTW: NL003127927B70
KvK: 50787438

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking