Goedgekeurd door NHS in het VK
Bekend van de Radio
Verbetert uw slaap en gezondheid
0
0
Goedgekeurd door NHS in het VK
Bekend van de Radio
Verbetert uw slaap en gezondheid

Kunstgebit en een snurkbeugel

Wat als ik een kunstgebit heb?

Kunstgebit, ontbrekende tanden en een sleepPro snurkbeugels: We hebben veel tevreden klanten die een gebitsprothese dragen en die tanden missen. Echter, het kan zo zijn dat mensen met een kunstgebit of mensen waarbij tanden ontbreken niet in staat zijn om een ​​SleepPro te dragen. Het hangt er vanaf welke tanden ontbreken en of u het kunstgebit draagt ​​wanneer u slaapt.

Nog wel voortanden?

Als u voortanden heeft, of slaapt met een gebit met “voortanden”, dan zou u in principe geen probleem moeten hebben met een SleepPro. Het kan echter verstandig zijn om eerst met uw tandarts te spreken voordat u een aankoop doet. Als hij of zij zegt dat het dragen van een SleepPro geen probleem zal opleveren voor uw kunstgebit, dan is het proberen van een SleepPro Snurkbeugel zeker de moeite waard. Het mondstuk heeft in ieder geval iets nodig om zich aan vast te houden en zo zijn werk te kunnen doen.

Probeer maar, wij geven je garantie!

Normaal gesproken vertellen we prothesedragers dat we niet weten of het werkt totdat ze het daadwerkelijk proberen. Gezien het feit dat het soms wat lastig in te schatten is of de SleepPro werkt bij kunstgebitdragers, zijn we bereid om 50% van de aankoopprijs terug te betalen als het achteraf toch ongeschikt blijkt te zijn. We kunnen echter zeggen dat we veel tevreden klanten hebben die dragers van kunstgebitten zijn. Aarzel niet om ons een e-mail te sturen om dit punt te bespreken als u nog twijfels heeft.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking