Goedgekeurd door NHS in het VK
Bekend van de Radio
Verbetert uw slaap en gezondheid
0
0
Goedgekeurd door NHS in het VK
Bekend van de Radio
Verbetert uw slaap en gezondheid

SleepPro Extra gebitsafdruk benodigdheden

Productomschrijving
Gebitsafdruk mislukt? Bestel makkelijk en snel extra gebitsafdruk benodigdheden! Als je gebitsafdruk is mislukt kun je een extra gebitsafdruk benodigdheden aanvragen om nieuwe afdruk te kunnen maken van het gebit. Deze kunt u alleen bestellen als u al een op maat product heeft besteld waar de gebitsafdruk is mislukt. Het kan voorkomen dat uw geb...

Gebitsafdruk mislukt?

Bestel makkelijk en snel extra gebitsafdruk benodigdheden!

Als je gebitsafdruk is mislukt kun je een extra gebitsafdruk benodigdheden aanvragen om nieuwe afdruk te kunnen maken van het gebit. Deze kunt u alleen bestellen als u al een op maat product heeft besteld waar de gebitsafdruk is mislukt.

Het kan voorkomen dat uw gebitsafdruk niet goed lukt en fout gaat of dat het tandheelkundig laboratorium u verzoekt, na inspectie van uw afdruk, een nieuwe gebitsafdruk te maken. Immers, bij een verkeerde afdruk zal het bitje ook niet goed passen.

De meegestuurde handleiding gebitsafdruk dient u altijd te volgen of bekijk hier de filmpjes voor het maken van de gebitsafdruk.

Twijfel over gebitsafdruk kwaliteit?

Wanneer de eerste gebitsafdruk niet naar wens is dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen u de mogelijkheden voorleggen om op korte termijn toch over een goed product te kunnen beschikken en u informeren over het te volgen traject.

Mail ons gerust eerst een foto!

Stuur alvast een digitale foto's van de 'twijfelachtige' gebitsafdruk naar: [email protected]. Zo kan het laboratorium vooraf misschien al zien wat er eventueel is mis gegaan bij de gebitsafdruk.

Wij willen u er op attenderen dat het laboratorium leidend is bij de constatering van een fout onzerzijds dan wel uwerzijds.

Als u extra gebitsafdruk benodigdheden nodig heeft voor uw gebitsafdrukkit zoals nieuwe kneedbare pasta maak uw keuze uit de keuzelijst.

Belangrijke punten

  • Gebruik de pasta binnen 7 dagen om te voorkomen dat deze tijdens het bewaren hard wordt.
  • Haal de pasta niet uit de afdruklepel, aangezien deze hierdoor onbruikbaar wordt voor het lab.
  • Het is belangrijk dat u voldoende frankering gebruikt bij het terugsturen van uw gemaakte gebitsafdruk om te voorkomen dat de zending vertraging oploopt.

Let op!  Set kneedbare pasta kunnen afwijken van de weergegeven beelden.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door u

SleepPro Extra gebitsafdruk benodigdheden
SleepProExtra gebitsafdruk benodigdheden
Op voorraad
€16,00 Incl. btw
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking