Goedgekeurd door NHS in het VK
Bekend van de Radio
Verbetert uw slaap en gezondheid
0
0
Goedgekeurd door NHS in het VK
Bekend van de Radio
Verbetert uw slaap en gezondheid

SleepPro ACTIE AANBIEDING - 14-dagen - 2e reserve SleepPro Knarsbitje op Maat

20% sale
Productomschrijving
ALLEEN HERHAAL BESTELLING MOGELIJK Let op: deze aanbieding is ALLEEN beschikbaar voor klanten die in de afgelopen 14 dagen een voltooid product hebben ontvangen. Deze aanbieding is NIET beschikbaar voor nieuwe klanten die voor het eerst een aankoop doen. Bent u tevreden met uw SleepPro Knarsbitje op Maat en zou u graag een tweede (reserve-)e...

ALLEEN HERHAAL BESTELLING MOGELIJK

Let op: deze aanbieding is ALLEEN beschikbaar voor klanten die in de afgelopen 14 dagen een voltooid product hebben ontvangen. Deze aanbieding is NIET beschikbaar voor nieuwe klanten die voor het eerst een aankoop doen.

Bent u tevreden met uw SleepPro Knarsbitje op Maat en zou u graag een tweede (reserve-)exemplaar willen, dan kunt u - binnen 14 dagen na aflevering van uw nieuwe snurkbeugel - een herhaalbestelling plaatsen met bijna 20% korting op het 2e Knarsbitje (exclusief verzending).

Onze enige voorwaarde is dat uw de bestelling doet binnen 14 dagen na levering van uw nieuwe SleepPro Knarsbitje op Maat. U ontvangt exact het zelfde exemplaar als dat u besteld had.

Na die tijd zal uw gebitsmodel naar onze opslag gaan voor 12 maanden en kunt u een nabestelling doen van deze afdruk met 10% korting als terugkerende klant. Neem hiervoor gerust contact op met onze klantenservice.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door u

SleepPro ACTIE AANBIEDING - 14-dagen - 2e reserve SleepPro Knarsbitje op Maat
SleepProACTIE AANBIEDING - 14-dagen - 2e reserve SleepPro Knarsbitje op Maat
Op voorraad
€89,95€71,96 Incl. btw
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking