Goedgekeurd door NHS in het VK
Bekend van de Radio
Verbetert uw slaap en gezondheid
Dealer worden?
0
Goedgekeurd door NHS in het VK
Bekend van de Radio
Verbetert uw slaap en gezondheid

FreshGuard Reinigingstabletten voor Snurkbeugel, Prothese, Knarsbitje of Sportbitje - 16 stuks

Productomschrijving
Reinigingstabletten voor Snurkbeugel, Prothese, Knarsbitje of Sportbitje - 16 TablettenFreshGuard® Diepreinigende, antibacteriële en desinfecterende tabletten, met gistdodende werking. Aanbevolen voor tandenknarsbitjes, verwijderbare beugels, gebitsbeschermers voor sporters, TMJD-mondstukken, kunstgebitten en andere verwijderbare mondstukken. Het...

Reinigingstabletten voor Snurkbeugel, Prothese, Knarsbitje of Sportbitje - 16 Tabletten

FreshGuard® Diepreinigende, antibacteriële en desinfecterende tabletten, met gistdodende werking. Aanbevolen voor tandenknarsbitjes, verwijderbare beugels, gebitsbeschermers voor sporters, TMJD-mondstukken, kunstgebitten en andere verwijderbare mondstukken. Het doodt 99,99% van de bacteriën en verwijdert pathogene gisten zoals Candida albicans.

Diepreinigende, antibacteriële en desinfecterende tabletten

Geproduceerd en getest volgens de hoogste standaarden. Het voldoet aan de Europese normen voor medische hulpmiddelen van klasse IIb en is getest op gistdodende werking in overeenstemming met de Europese norm EN13624 (2013) met Candia albicans als testorganisme. Effectief bij het verwijderen van gistachtige schimmels bij voorgeschreven gebruik.

Diepreinigende, antibacteriële en desinfecterende tabletten, met gistdodende werking, voor gebruik met verwijderbare tandheelkundige en orale mondstukken.

FreshGuard -tabletten zijn witte tabletten met blauw granulaat; individueel verpakt in een folieverpakking en bedrukt met een korte beschrijving. Ze worden geleverd in kartonnen dozen in handige formaten.

Toepassing

FreshGuard -tabletten zijn speciaal samengestelde bruistabletten voor het reinigen, verwijderen van vlekken en desinfecteren van uw mondstukken, voor het doden van 99,99% van de bacteriën en het verwijderen van pathogene gisten zoals Candida albicans.

Geschikt voor afneembare beugels, bruxisme gebitsbeschermers voor tandenknarsen, sportbeschermers, TMJD-mondstukken, anti-snurkmondstukken, kunstgebitten en andere tand- en mondstukken.

Gebruiksaanwijzing

  • Haal het mondstuk uit uw mond. Verwijder voedseldeeltjes en reinig uw mondstuk onder stromend water met een zachte borstel. Spoel grondig na.
  • Plaats uw mondstuk in een daarvoor geschikte gebitsbox. Vul de gebitsbox met lauwwarm totdat het mondstuk volledig onderwater staat.
  • Om uw mondstuk te desinfecteren, voegt u een tablet toe aan het lauwwarme water. OF;
  • Desinfecteer en verwijder pathogene gisten door één tablet toe te voegen voor elke 50 ml lauwwarm water in de gebitsbox van uw mondstuk. Als u bijvoorbeeld 100 ml nodig heeft om uw mondstuk te bedekken, voegt u dan twee tabletten aan het water toe.
  • Laat het mondstuk tenminste 15 minuten in de oplossing staan. U kunt het ook 's nachts in de oplossing laten staan.
  • Spoel uw mondstuk grondig af voordat u het terug in uw mond plaatst.
  • Maak de gebitsbox die wordt gebruikt voor het reinigen leeg en spoel deze af.

Let op:

Het proces voor het reinigen, desinfecteren en verwijderen van pathogene gisten uit uw mondstuk is na 15 minuten voltooid, zelfs als het tablet of de tabletten niet volledig zijn opgelost. Als u uw mondstuk 's nachts laat staan in de oplossing, zal de oplossing de volgende ochtend verkleurd zijn.

Normen

Het product is geproduceerd en getest volgens de hoogste standaarden en voldoet aan alle Europese wettelijke vereisten voor medische hulpmiddelen van klasse IIb.
FreshGuard®-tabletten zijn onafhankelijk getest op gistdodende werking in overeenstemming met de Europese norm EN 13624 (2013), met het gebruik van Candida albicans als testorganisme.

Het product is effectief bij het verwijderen van gistachtige schimmels zoals Candida albicans bij voorgeschreven gebruik.

Wat zijn Candida albicans?

Candida albcians is een schimmelinfectie die wordt veroorzaakt door gisten die behoren tot het geslacht Candida. Er zijn meer dan 20 soorten Candida-gisten die bij mensen een infectie kunnen veroorzaken, waarvan Candida albicans de meest voorkomende is. Candida-gisten bevinden zich normaliter in het darmkanaal en kunnen op slijmvliezen en op de huid worden aangetroffen, zonder een infectie te veroorzaken; Echter kan overmatige groei van deze organismen symptomen veroorzaken. Candidiasis die zich in de mond of in de keel ontwikkelt, wordt 'orale spruw’ of 'orofaryngeale candidiasis' genoemd [1].
Studie heeft aangetoond dat het gebruik van standaard reinigingstabletten tijdens de nachtelijke opslag van mondstukken, naast mechanische reiniging van de mondstukken, geen effect heeft.
Candida albicans tellen mee. Dat wil zeggen dat Candida albicans niet werden verwijderd van de geteste mondstukken [2].

Bronnen:
1. NIH - National Cancer Institute
2. Impact of Denture Cleaning Method and Overnight Storage
Condition on Denture Biofilm Mass and Composition: A Cross-Over
Randomized Clinical Trial Duyck J, Vandamme K, Krausch-Hofmann
S, Boon L, De Keersmaecker K, Jalon E, et al. (2016)

Productspecificaties

Artikelnummer
200310
EAN
5060270000105

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door u

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking