sleepPro klinisch onderzoek in VK

Medisch bewijs geleverd door de NHS voor SleepPro-producten

Klik hier om het Clinical Research-paper te bekijken

Volledig onafhankelijk onderzoek is uitgevoerd door vooraanstaande medische onderzoekers in het Papworth ziekenhuis in het Verenigd Koninkrijk, wereldberoemd vanwege hun werk op het gebied van hartonderzoek en slaapstoornissen.

Hun twee belangrijkste aanbevelingen voor op maat gemaakte anti-snurkbeugels waren als volgt:

  • SleepPro Custom Snurkbeugel op Maat moet worden aangeboden als eerstelijnsbehandeling voor lichte OSAS en elke andere vormen van snurken

  • SleepPro Custom Snurkbeugel op Maat moet worden aangeboden als een alternatief voor CPAP voor de behandeling van lichte OSAS

De SleepPro Custom Snurkbeugel is een op maat gemaakt mondstuk die het snurken stopt en helpt om slaapapneu te voorkomen. Bovendien is het veel goedkoper dan ieder ander op maat gemaakt snurkbeugel.

Het heeft de hoogst mogelijke medische aanbeveling uit het onderzoek, uitgevoerd door de slaapspecialisten in het Papworth ziekenhuis waarvan de bevindingen in de herfst van 2014 zijn gepubliceerd in ‘Thorax’.

De SleepPro Custom Snurkbeugel op Maat biedt maximaal comfort en zal u op efficiënte wijze helpen om direct te stoppen met snurken en om uw toekomstige gezondheid te beschermen. Aangezien ze volledig NHS-goedgekeurd (National Health Service in VK) zijn, worden alle SleepPro Snurkbeugels rechtstreeks uitgegeven door een aantal Britse ziekenhuizen en gespecialiseerde slaapcentra; anderen doen online hun aanbeveling en geven ondersteunende literatuur.

Algemeen onderzoek

Achtergrondinformatie, wereldwijd onafhankelijk onderzoek en details van technische gegevens, certificering en productsamenstelling

Klik hier om ons SleepPro Algemeen Onderzoek en de Stop-met Snurken-informatiegids te downloaden

Het SleepPro-assortiment biedt producten die gunstig geprijsd zijn, zodat snurkbeugels voor iedereen betaalbaar worden. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar als zowel ‘boil-and bite-’ als op maat gemaakte mondstukken. Sinds de oprichting in 1998 is het SleepPro-assortiment het toonaangevende Britse merk geworden.

SleepPro-producten worden volledig aanbevolen door de NHS (National Health Service) - de door de overheid beheerde gezondheidsdienst van het Verenigd Koninkrijk - die de producten goedgekeurd heeft voor patiënten met OSAS. SleepPro wordt ook aanbevolen door zowel tandartsen als artsen.

Een groot deel van het wereldwijde onderzoek ondersteunt het gebruik van snurkbeugels om snurken te voorkomen en slaapapneu te beperken. Hieronder details van het SleepPro-systeem, de technische achtergrond en de productsamenstelling. 

 Onderzoek naar bruxisme

Ondersteunend bewijsmateriaal over de geschiktheid van een Night Guard - Knarsbitje (gebitsbeschermer/bitje) bij bruxisme (tandenknarsen) gepubliceerd door de British Dental Association

Onderzoek uitgevoerd namens de BDA om pijnmanagement en andere problemen als gevolg van tandenknarsen / bruxisme tijdens slaap te evalueren bij patiënten met TMD (kaakgewrichtsklachten).

Klik hier om het BDA Trust-researchpaper over het Nociceptive Trigeminal Inhibition Tension Suppression System (NTI-tss-apparaat) oftewel bruxisme mondstukken te downloaden. 

 Slagingspercentages

Uit reacties van klanten blijkt dat in 98 % van de gevallen de SleepPro-producten het snurken snel helpen te voorkomen. Dit cijfer is gebaseerd op onze zorgvuldig gemeten retour aantallen voor mondstukken.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? 

Neem gerust contact op via ons contactpagina.

Of bekijk de volledige collectie SleepPro anti-snurkmiddelen.

Direct naar Alle Anti-SnurkMiddelen